Antennes

Registratie is snel en betrouwbaar

De Mega antennes zijn voorzien van een moderne hightech elektronica en constateren / registreren snel, betrouwbaar en accuraat. De antennes zijn weerbestendig en zijn voorzien van een speciale beschermlak.

Registratie van duiven over de gehele breedte

De Mega antenne registreert over de gehele breedte van de antenne, kent geen loze ruimte of aparte opbouw constructie en kan zowel boven als onder de valplank worden geplaatst.

Uitgebreid aantal antennes aansluitbaar

Ook bij grotere duivenhokken (5 antennes / 20 antennevelden of meer), adviseren wij u om een 10 ampère voeding te gebruiken.

Eenvoudig aan te sluiten en los te koppelen

De Mega antennes (1-veld / 3-veld / 4-veld / 6-veld) zijn voorzien van twee vaste connectoren, hierdoor zijn de Mega antennes gemakkelijk aan -en af te koppelen. De speciale antennekabels zijn voorzien van gegoten moderne stekkers, waardoor vocht, water en oxidatie geen kans krijgen.

De moderne Mega antennes registreren alle chipringen snel en betrouwbaar, tot maar liefst 15 chipringen per seconde. Het dubbele aantal in vergelijking tot andere bekende systemen. Het Mega-systeem kan alle huidige chipringen lezen.

Mega Pro CE antenne

De nieuwe Mega Pro CE antenne kunt u direct tegen elkaar aan plaatsen. Door de nieuw gebruikte technologie werkt deze antenne optimaal en constateert de antenne over de gehele breedte. U kunt gemakkelijk diverse antennes tegen elkaar aan plaatsen. Beschikbaar in de modellen 4 veld en 6 veld..

Sizes

1-veld antenne L 20,0 cm x B 15,0 cm x H 3,4 cm

4-veld antenne L 54,0 cm x B 18,5 cm x H 3,5 cm

3-veld antenne L 34 cm x B 18,5 cm x H 3,5 cm

6-veld antenne L 76,3 cm x B 18,5 cm x H 3,5 cm

WEBSHOP