Modellen

Mega Star System

Het eerste professionele constateersysteem in zakformaat

Het nieuwe paradepaardje van Mega is het Mega Star System. Klein, handzaam en sensationeel geprijsd, zijn de belangrijkste uitgangspunten van dit nieuwe Mega systeem.

Bij het Mega Star System zijn er geen beperkingen in de software, aantallen duiven of antennes. Standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie.

Mega System 3000

Inclusief apart basisstation voor thuis uitprinten

Het moderne Mega System 3000 wordt geplaatst op een speciaal basisstation, die standaard is voorzien van een parallelle printeraansluiting. Door het aparte basisstation hoeft men geen stekkers aan te sluiten, het plaatsen van de klok op het basisstation is voldoende. Standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie.

Mega Black System

Met Mega Black systeem is het nieuwste model van Mega. Dit moderne systeem is voorzien van allerlei nieuwe ontwikkelingen en gemakken. Het Mega Black systeem kent geen beperkingen in de software, aantallen duiven of antennes. Het systeem wordt standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie.

 

De Mega black klok is voorzien van een groot en duidelijke display en het toetsenbord is zeer gemakkelijk in gebruik. 

Mega 3000 CE

De Mega 3000 CE model is ontworpen met de laatste technologie en is gemakkelijk in gebruik en is voorzien van de nieuwste hardware. Dit model maakt gebruik van de moderne Cypress processor.

Het moderne Mega System 3000 wordt geplaatst op een speciaal basisstation. Er zijn geen beperkingen in de software, aantal duiven en antennes/ Door het aparte basisstation hoeft men geen stekkers aan te sluiten, het plaatsen van de klok op het basisstation is voldoende. Standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. Het Mega 3000 CE model wordt geassembleerd in het vertrouwde Mega 3000 model en heeft een donker blauwe kleur.

De klok maakt gebruik van een duidelijke en heldere vernieuwde display.

U kunt gemakkelijk het Mega 3000 CE model voorzien van onze nieuwe Mega live functie.

Mega 3000 CE+

De Mega 3000 CE + model is ontworpen met de laatste technologie en is gemakkelijk in gebruik en is voorzien van de nieuwste hardware. Dit model maakt gebruik van de moderne Cypress processor.

Het moderne Mega System 3000 wordt geplaatst in een docking station. Het Mega 3000 CE + model wordt geleverd in een compleet nieuw design. Er zijn geen beperkingen in de software, aantal duiven en antennes/ Door het aparte basisstation hoeft men geen stekkers aan te sluiten, het plaatsen van de klok op het basisstation is voldoende. Standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. Het Mega 3000 CE model wordt geassembleerd in het vertrouwde Mega 3000 model en heeft een donker blauwe kleur.

De klok maakt gebruik van een duidelijke en heldere vernieuwde display.

Het Mega 3000 CE+ model is standaard voorzien van onze nieuwe Mega live functie in het dockingstation.

Mega Live

Mega live is onze nieuwste ontwikkeling. Real time verwerking van geconstateerde duiven naar een rekenaar en persoonlijk webpagina is een belangrijke ontwikkeling in de hedendaagse duivensport.

Deze ontwikkeling biedt u de mogelijkheid om real time geconstateerde duiven te versturen naar bijvoorbeeld Compuclub live of een andere toepassing. Tevens worden de duiven van een testvlucht en wedvlucht real time verstuurd naar een eigen persoonlijke meldpagina. Deze data kunt u 24 uur per dag bekijken en worden na elke testvlucht of wedvlucht automatisch vernieuwd.

WEBSHOP